ESCAPE LINES is een Full Service Evenementen- en Organisatiebureau en werd opgericht in 1987 om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, inzake de organisatie van allerlei "Special Events".

Escape Lines beschikt over originele mogelijkheden om uw incentive, dealerpresentatie of personeelsfeest een extra dimensie te geven.
Meestal is een evenement een onderdeel van een incentive- of marketing programma waarbij niets aan het toeval mag worden overgelaten.

Dat vraagt om een ambiance waarbij reserves verdwijnen en teamspirit ontstaat.
Kortom, een sfeer met een vruchtbare bodem waarin u uw doelstellingen kunt realiseren. Escape Lines levert deze ambiance, in goed overleg nauwkeurig afgestemd op uw doel en/of doelgroep.

Samen met een gespecialiseerd team medewerkers die hun sporen verdienden in de organisatie van feesten en congressen en vanuit de luchtvaart of toerisme, werd een drietal divisies gestart, ieder met hun eigen verantwoordelijkheden inzake de aanvragen van onze cliëntéle.
Escape Lines is de verzamelnaam van deze drie zelfstandig werkende divisies, ieder met hun eigen professionele aanpak.

 Onze divisie Luchtvaart bestaat reeds sinds 1980 en beschikt in een venture over tal van vliegtuigen en helikopters. Uitvoer van de meest verschillende opdrachten als: rondvluchten, proefvlieglessen, foto- en filmopdrachten, luchtreclame en zakenvluchten.

De Organisatie & Promotie divisie is het hart van het bureau.
Hier worden de creatieve plannen gemaakt voor de totale organisatie van de evenementen.
Escape Lines Organisatie & Promotie is verantwoordelijk voor de besprekingen en boekingen van derden zoals bv. hotels, catering en artiesten. Men schrijft hier het draaiboek van de evenementen.
De hostess-service valt ook onder deze divisie.

De divisie Sport & Spel houdt zich bezig met de organisatie van het sportieve gedeelte van de evenementen.


 

Stuur e-mail aan Escape Lines